Iskoristite našu akciju za Black Friday - ostvarite 20% popusta na selektivane proizvode
Unesite kupon kod BLACKFRIDAY20 na kraju kupovine

Nega ruku

Zaštita od sunca
Noćna njega
Za muškarce
Osetljiva koža
Osetljiva koža
Beauty Core Originali
Prevencija starenja kože
Zatezanje i podmlađivanje kože
Hiperpigmentacija
Suva koža
Koža sklona iritacijama
Regeneracija kože
Revitalizacija kože
Koža sklona ekcemu
Tretman krema za ruke

1500,00 рсд

Neguje kožu ruku
Pruža dugotrajnu zaštitu
Pruža dugotrajnu zaštitu
Clerilys® W Complex
Ulje jojobe
Ulje jojobe
dnevna-kremahidratacijanajprodavaniji-proizvodinega-rukunega-telaosetljiva-kozasvi-proizvodihiperpigmentacijakoza-sklona-ekcemustarenja-koze

Misije i vrednosti

Proizvedeno u Srbiji

Naši proizvodi se sa ponosom proizvode u Srbiji u proizvodnom pogonu koji se nalazi u novom, namenski izgrađenom industrijskom prostoru. Opremljeni najnovijom opremom za proizvodnju kozmetike, podržani našom internom ekspertizom, kreiramo proizvode sa izuzetnim karakteristikama.

Bez okrutnosti

Svesni smo svoje najveće odgovornosti prema životnoj sredini i svetu oko nas. Sa tom filozofijom, nikada nismo i nikada nećemo testirati bilo koji od naših proizvoda na životinjama.

Samoodrživost

Kozmetički sastojci u sastavu naših proizvoda su održivog porekla. Naše kozmetičke proizvode razvijamo, proizvodimo i pakujemo u skladu sa ekološkom odgovornošcu i zaštitom životne sredine, kako bismo stvorili održive proizvode inspirisane onim najboljim iz prirode.

Dermatološki testirano

Formulisani korišćenjem aktivnih sastojaka sa klinički dokazanim efektima, naši proizvodi su prilagođeni svakom tipu kože. Nijedna od naših formula ne sadrži parabene, parafine ili petrolatum. Naši proizvodi su dermatološki ispitani da ne bi došlo do iritacije kože.

Prirodni sastojci

Pažljivo biramo i koristimo kozmetičke sastojke najnovije generacije koji su prirodnog porekla.

Pogledajte šta kažu naši verni kupci

Bukvalno imamo kremu za ruke Beauty Core u svakoj sobi u našem domu. Kao neko sa hronično suvom kožom i u profesiji koja zahteva naporan rad mojih ruku, ovo je spas, ostavljajući kozu glatkom i nahranjenom – posebno zimi, s obzirom da je bogata i kremasta tekstura. Kao i kod svih Beauty Core proizvoda, ima predivan miris, koji nije prejak i koji volim da osetim tokom dana. Pumpica olakšava doziranje.
Natalija- Saznaj više
Tretman krema za ruke
Beauty Core tretman za negu ruku je spas za moju suvu kožu. Na poslu stalno nosim gumene rukavice, a kreme koje mi je preporučio moj dermatolog nikada nisu uspele da oslobode ruke od osećaja suvog i svraba. Beauty Core tretman za negu ruku deluje kao magija, ostavljajući moje ruke mekim i hidratizovanim.
Zorica- Saznaj više
Tretman krema za ruke

Hajde da se družimo

Pridružite se nagradnoj igri i saznajte o novim ponudama pre svih ostalih.

Pratite nas i saznajte najbolje savete za negu kože, u skladu sa najnovijim naučnim saznanjima.

Često postavljana pitanja

Kako mogu sprečiti ili smanjiti pojavu staračkih pega na rukama?

Staračke pege nastaju kao rezultat viška proizvodnje melanina, pigmenta kože. Oni su uzrokovani različitim faktorima (prirodno starenje kože, izlaganje suncu, itd.). Postoje dostupne procedure za uklanjanje ili smanjenje staračkih pega, kao što su mikrodermoabrazija ili hemijski piling. Preporučujemo da se konsultujete sa svojim dermatologom ili stručnjakom za negu kože o prikladnosti tretmana za vašu kožu.

Koliko često treba da nanosim kremu za ruke?

Obično možete koristiti kremu za ruke kad god vam je koža suva. Preporučujemo vam da je nanosite bar jednom dnevno, posebno nakon pranja ruku ili ako znate da ćete raditi napolju ceo dan u bašti.

Kojim redom treba da koristim proizvode za negu kože?

Počnite sa rutinom čišćenja kože, bilo ujutru ili uveče. Nakon toga, nežno nanesite proizvod za oči (serum ili kremu) u predelu oko očiju. Zatim nežno nanesite serum, izbegavajući trljanje. Sačekajte malo pre nanošenja dnevne ili noćne kreme. Kao pravilo, proizvode na bazi vode treba nanositi pre uljanih proizvoda, radi bolje apsorpcije.

Da li su Beauty Core London proizvodi bezbedni za upotrebu?

Svi naši proizvodi su provereni od strane ocenjivača bezbednosti i potvrdili da su sigurni za upotrebu. Molimo vas da pratite uputstva koja smo dali za svaki proizvod.
lockheartgraduation-hatusermenuchevron-down