Iskoristite našu akciju za Black Friday - ostvarite 20% popusta na selektivane proizvode
Unesite kupon kod BLACKFRIDAY20 na kraju kupovine
13 Januara, 2022

Pravila o privatnosti

U kompaniji Beauty Core d.o.o. veoma cenimo Vašu privatnost i zato o Vašim podacima izuzetno pažljivo brinemo. Sve posredovane informacije su sigurne i nećemo ih ni pod kojim uslovima ustupati trećem licu, što Vam osigurava potpuno sigurno i bezbedno poslovanje i saradnju sa kompanijom Beauty Core d.o.o.

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željeni proizvod, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine.

Kompanija Beauty Core d.o.o. će Vaše lične podatke koristiti isključivo u svrhe tehničke administracije web sajta, kako bi vam dala pristup posebnim informacijama ili za komunikaciju sa vama. Beauty Core d.o.o. neće predati ili prodati podatke koje poseduje trećim licima, osim kurirskoj službi Post ekspres radi lakše komunikacije u vezi sa isporukom proizvoda.

Zaposleni u kompaniji Beauty Core d.o.o. su obavezni da poštuju poverljivost Vaših podataka. Nikada i ni na koji način nećemo zloupotrebiti Vaše privatne informacije.

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korišćenja.

Plaćanje

Plaćanje je moguće izvršiti pouzećem, odnosno gotovinski u trenutku isporuke, kao i istaknutim platnim karticama u trenutku kupovine na sajtu. Način plaćanja birate prilikom formiranja porudžbine na sajtu www.beautycore.rs.

Plaćenje pouzećem

We use the inforUkoliko ste se odlučili za plaćanje pouzećem prilikom poslednjeg koraka pre potvrde kupovine, u obavezi ste da proizvod koji Vam bude dostavljen na adresu, platite kuriru na licu mesta. Za više informacija, molim pogledajte stranicu USLOVI ISPORUKE.

Plaćanje karticama

Svoju narudžbinu možete platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Dina ili Maestro platnu karticu. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online plaćanje.

Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu banke Intesa koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Niti jednog trenutka podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i inostranih banaka.

Pravo na odustajanje/Povraćaj robe

Kupac je dužan da proizvod vrati bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je poslao izjavu o odustanku. Po isteku roka od 14 dana od dana kada je poslao izjavu, proizvod se više ne moze vratiti.

Prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalno neoštećenom pakovanju, pri čemu se mora priložiti račun koju je kupac prethodno dobio uz porudžbinu.

Po prijemu proizvoda, utvrdiće se da li je proizvod ispravan i neoštećen. Kupac odgovara za neispravnost ili oštećenje proizvoda koji su rezultat neadekvatnog rukovanja proizvodom, tj. kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost proizvoda koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili njegova priroda, karakteristike i funkcionalnost. Ukoliko se utvrdi da je nastupila neispravnost ili oštećenje proizvoda krivicom kupca, odbiće se vraćanje novca i proizvod će mu biti vraćen na njegov trošak.

Beauty Core d.o.o. je dužan da kupcu bez odlaganja vrati iznos koji je platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku, a nakon prijema proizvoda. Troškove vraćanja proizvoda i novca – direktni troškovi, snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan proizvod. Kupac plaća iznos poštarine po zvaničnom cenovniku kurirske službe Post Ekspres.

Ostale informacije

Pravila O Provatnosti

U kompaniji Beauty Core d.o.o. veoma cenimo Vašu privatnost i zato o Vašim podacima izuzetno pažljivo brinemo. Sve posredovane informacije su sigurne i nećemo ih ni pod kojim uslovima ustupati trećem licu, što Vam osigurava potpuno sigurno i bezbedno poslovanje i saradnju sa kompanijom Beauty Core d.o.o.
Saznajte više

Uslovi

Opšti usloviNa osnovu odredbe 13. i 27. Zakona o zaštiti potrošača privredno društvo Beauty Core d.o.o. svoje kupce, koji robu kupuju putem internet sajta www.beautycore.rs, obaveštava:
Saznajte više

Politika Refundiranja

Beauty Core DOO Severna transverzala bb, 15000 Sabac, PIB 110972687 („ u daljem tekstu“ mi /nas ) posvećeni smo pružanju najboljeg kvaliteta našim kupcima. Ako imate bilo kakva pitanja o proizvodima koje ste kupili, ili nameravate da kupite od nas kontaktirajte nas putem e-mail -a na: office@beautycore.rs
Saznajte više
lockheartgraduation-hatusermenuchevron-down