Iskoristite našu akciju za Black Friday - ostvarite 20% popusta na selektivane proizvode
Unesite kupon kod BLACKFRIDAY20 na kraju kupovine

O Nama

Jelena Miladinović-Delić,
founder of Beauty Core®

Ko smo mi?

Ljubav i posvećenost nauci i prirodi su osnovne inspiracije za kreiranje Beauty Core London® brenda.

Jelena Miladinović-Delić je svojom stručnošću kao magistar farmacije, edukator i procenitelj bezbednosti kozmetičkih proizvoda svoje znanje i kreativnost pretočila u Beauty Core London, premium brend za negu kože.
U Beauty Core London proizvode za negu kože, najvišeg kvaliteta, ugrađeni su principi nauke i znanja. Izuzetne karakteristike i teskture naših proizvoda u pažljivo odabranoj ambalaži su ono što nas izdvaja od ostalih.

Težimo da kontinuirano pružamo proizvode za negu kože kojima možete verovati, imajući na umu prirodu i nauku.
Sa sedištem u UK
Razvijen od strane farmaceuta

Misije i vrednosti

Proizvedeno u Srbiji

Naši proizvodi se sa ponosom proizvode u Srbiji u proizvodnom pogonu koji se nalazi u novom, namenski izgrađenom industrijskom prostoru. Opremljeni najnovijom opremom za proizvodnju kozmetike, podržani našom internom ekspertizom, kreiramo proizvode sa izuzetnim karakteristikama.

Bez okrutnosti

Svesni smo svoje najveće odgovornosti prema životnoj sredini i svetu oko nas. Sa tom filozofijom, nikada nismo i nikada nećemo testirati bilo koji od naših proizvoda na životinjama.

Samoodrživost

Kozmetički sastojci u sastavu naših proizvoda su održivog porekla. Naše kozmetičke proizvode razvijamo, proizvodimo i pakujemo u skladu sa ekološkom odgovornošcu i zaštitom životne sredine, kako bismo stvorili održive proizvode inspirisane onim najboljim iz prirode.

Dermatološki testirano

Formulisani korišćenjem aktivnih sastojaka sa klinički dokazanim efektima, naši proizvodi su prilagođeni svakom tipu kože. Nijedna od naših formula ne sadrži parabene, parafine ili petrolatum. Naši proizvodi su dermatološki ispitani da ne bi došlo do iritacije kože.

Prirodni sastojci

Pažljivo biramo i koristimo kozmetičke sastojke najnovije generacije koji su prirodnog porekla.

Pogledajte šta kažu naši verni kupci

Sa punim poverenjem, pre oko 2 godine počela sam da koristim Peptida kreme i prezadovoljna sam. Pronašla sam kozmetiku kakvu sam želela za svoje lice.
Suzana - Saznaj više
Peptida® Dvena Krema
Za nežnu kožu ispod oka, ova krema radi sve i tako se lako uključuje u moju rutinu nege kože. Krema je bogata, ali je lagane teksture te je izvrsna kao priprema za moju dnevnu šminku. Boca sa pumpicom pruža luksuzan osećaj i tako je laka za upotrebu, nikada ne dozira previše.
Već neko vreme koristim Beauty Core London serum. Toplo bih ga preporučila. Mojoj koži daje potrebnu hidrataciju i trenutni efekat zatezanja i sjaja. To je jedan od najboljih seruma na koje sam naišla. Ne mogu da zamislim početak dana bez toga.

Gde nas pronaći?

Adresa
Severna transverzala 15 000 Sabac
Kontakt
Email
office@beautycore.rs
Radno vreme
Mon-Fri
9am - 6pm

Kontaktirajte nas

Za više informacija o Beauti Core-u ili za bilo koja druga pitanja. Ne oklevajte da popunite upitnik, a mi ćemo vas uskoro kontaktirati.
Beauty Core Contact Form

Hajde da se družimo

Pridružite se nagradnoj igri i saznajte o novim ponudama pre svih ostalih.

Pratite nas i saznajte najbolje savete za negu kože, u skladu sa najnovijim naučnim saznanjima.

Najčešće Postavljana Pitanja

Kojim redom treba da koristim proizvode za negu kože?

Počnite sa rutinom čišćenja kože, bilo ujutru ili uveče. Nakon toga, nežno nanesite proizvod za oči (serum ili kremu) u predelu oko očiju. Zatim nežno nanesite serum, izbegavajući trljanje. Sačekajte malo pre nanošenja dnevne ili noćne kreme. Kao pravilo, proizvode na bazi vode treba nanositi pre uljanih proizvoda, radi bolje apsorpcije.

Da li su vaši proizvodi testirani na životinjama?

Ne, naši proizvodi nisu testirani na životinjama.

Da li su Beauti Core London proizvodi bezbedni za upotrebu?

Svi naši proizvodi su provereni i potvrđeni od strane ocenjivača bezbednosti kao bezbednii za ljudsku upotrebu. Molimo vas da pratite uputstva koja smo dali za svaki proizvod.

Koliko vremena je potrebno da primim narudžbinu koju sam upravo napravila?

Nudimo standardnu isporuku (3-5 radnih dana) i opciju isporuke sledećeg dana (1-2 radna dana).
lockheartgraduation-hatusermenuchevron-down