Iskoristite našu akciju za Black Friday - ostvarite 20% popusta na selektivane proizvode
Unesite kupon kod BLACKFRIDAY20 na kraju kupovine
14 Januara, 2022

Politika refundiranja i vraćanja

Povratak porudžbine


Beauty Core DOO Severna transverzala bb, 15000 Sabac, PIB 110972687 („ u daljem tekstu“ mi/nas ) posvećeni smo pružanju najboljeg kvaliteta našim kupcima. Ako imate bilo kakva pitanja o proizvodima koje ste kupili, ili nameravate da kupite od nas kontaktirajte nas putem e-mail -a na: office@beautycore.rs


Pravo da otkažete narudžbinu


Kao potrošač, imate pravo da otkažete i vratite kupljene proizvode u roku od 14 dana od dana kupovine. Iako se trudimo da kupcu obezbedimo najbolji proizvod, postoje situacije u kojima kupac želi da vrati proizvod. Ako želite da vratite proizvod, obavestite nas zašto, tako što ćete nam poslati kratak pregled problema, datum kupovine, broj kupovine, svoje ime i adresu, i kopiju fiskalnog racuna. Pošaljite nam e-mail sa svim detaljima na office@beautycore.rs i mi ćemo nastojati da vam pošaljemo odgovor u roku do deset radnih dana. Nakon našeg odgovora Vama, I u slucaju naseg odobrenja da vratite proizvod, zapakujte ga čvrsto i bezbedno kako bi bio pogodan za preprodaju. Troskove postarine povrata robe snosite Vi. Proizvode posaljite na adresu: Beauty core doo, Severna transverzala bb, 15000 Sabac.


Vaš zahtev za povraćaj sredstava biće podnet u roku od 14 dana od prijema proizvoda na adresu koju smo vam dali. Proizvod mora biti primljen u dobrom stanju. Ako vraćanje proizvoda nije zbog greške sa naše strane, molimo vas da nas kontaktirate kako bismo dobili prethodno odobrenje od našeg tima.


Molimo pošaljite e-poštom razlog za vraćanje, datum kupovine, broj narudžbenice, svoje ime i adresu I fiskalni racun na: office@beauticore.rs


Troškove povrata poštarine i pakovanja (kutije ili podstavljene koverte) u vezi sa vraćanjem proizvoda, bez obzira na razlog vraćanja, ne pokrivamo. Vi morate sami da platite troškove povratne poštarine i pakovanja.


Ako želite da vratite proizvod(e), vratićete naručene proizvode, u stanju pogodnom za njihovu preprodaju i u originalnom i neotvorenom pakovanju. Iz higijenskih i bezbednosnih razloga, proizvodi koji su otvoreni I koristeni ne podležu povraćaju novca.


Obavestite nas putem e-pošte office@beautycore.rs o vraćanju, kako biste dobili odobrenje od našeg tima i dobili adresu za vraćanje proizvoda.
Ukoliko je reklamacija prohvacena I osnovana, refundiraćemo vam novac u roku od 15 dana od prijema proizvoda nazad, kao što je navedeno, na poštansku adresu koju smo naveli. Ako ovo bude odloženo, kontaktiraćemo putem e-pošte da bismo vas obavestili o kašnjenju.

Ostale informacije

Pravila O Provatnosti

U kompaniji Beauty Core d.o.o. veoma cenimo Vašu privatnost i zato o Vašim podacima izuzetno pažljivo brinemo. Sve posredovane informacije su sigurne i nećemo ih ni pod kojim uslovima ustupati trećem licu, što Vam osigurava potpuno sigurno i bezbedno poslovanje i saradnju sa kompanijom Beauty Core d.o.o.
Saznajte više

Uslovi

Opšti usloviNa osnovu odredbe 13. i 27. Zakona o zaštiti potrošača privredno društvo Beauty Core d.o.o. svoje kupce, koji robu kupuju putem internet sajta www.beautycore.rs, obaveštava:
Saznajte više

Politika Refundiranja

Beauty Core DOO Severna transverzala bb, 15000 Sabac, PIB 110972687 („ u daljem tekstu“ mi /nas ) posvećeni smo pružanju najboljeg kvaliteta našim kupcima. Ako imate bilo kakva pitanja o proizvodima koje ste kupili, ili nameravate da kupite od nas kontaktirajte nas putem e-mail -a na: office@beautycore.rs
Saznajte više
lockheartgraduation-hatusermenuchevron-down