Iskoristite našu akciju za Black Friday - ostvarite 20% popusta na selektivane proizvode
Unesite kupon kod BLACKFRIDAY20 na kraju kupovine

Za oporavak kože nakon sunčanja

Veoma prijatna emulzija namenjena hidrataciji i regeneraciji iritirane nakon sunčanja. Preparat je formulisan tako da nakon nanošenja čini kožu hidriranom, mekom i osveženom.

2200,00 рсд

97 na zalihi

Šta sadrži naš Tretman za oporavak kože nakon sunčanja?

Hajde da pogledamo aktivne sastojke

Complex Rosacea®

Kompleks Rosacea, botanička mešavina koja sadrži ekstrakt cveta Arnike Montane, bobice čempresa, slad i salomonov pečat, deluje na smanjenje propustljivosti kapilara kože te potpomaže njenu regeneraciju

Pantenol

Pantenol je takođe poznat kao provitamin B5, koji se često koristi u kozmetičkim proizvodima. Deluje umirujuće na iritiranu kožu, stimuliše epitelizaciju, vlaži i pomaže u zarastanju manjih rana.

Vitamin E

Vitamin E štiti kožnu barijeru, stimuliše mehanizam obnavljanja kože i štiti kožu od oštećenja izazvanih UV zračenjem. Poznato je da njegovo antioksidativno dejstvo štiti kožu od štetnih efekata slobodnih radikala.

Ulje koštica grožđa

Je emolijens veoma nežan prema koži. Prirodno je bogat omega-3,6 masnim kiselinama potrebnim za dobru ishranu kože

Kome je namenjen Tretman za oporavak kože nakon sunčanja?

1

Za negu kože sklone iritacijama nakon sunčanja

Za sve koji žele da hidriraju i regenerišu kožu nakon izlaganja suncu ili vetru, uz pomoć botaničkog kompleksa Rosacea i pantenola.

Za regeneraciju kože nakon sunčanja

Za sve sa suvom, dehidriranom kožom, koja se često pogoršava izlaganjem toploti i suncu. Ovaj tretman nakon sunčanja pomaže da se nosi sa efektom izlaganja suncu, podržavajući optimalan oporavak kože
2
3

Kako koristiti naš After Sun?

Nanesite tretman nakon sunčanja jednom dnevno ili po potrebi, nakon izlaganja suncu ili drugih iritacija. Čuvati na sobnoj temperaturi, između 15-25 ⁰C.

Pogledajte šta kažu naši verni kupci

Ovo je najbolji preparat koji sam do sada probala. Sviđa mi se što ne ostavlja kožu lepljivom kao većina proizvoda. Takođe, zaista pomaže da mi se koža oporavi nakon dužeg boravka na letnjem suncu.
Jelena
.Tako mi je drago što sam pronašla ovaj proizvod. To je upravo ono što mi je trebalo da hidriram svoju kožu nakon dana provedenog na suncu.
Silvija

Misije i vrednosti

Proizvedeno u Srbiji

Naši proizvodi se sa ponosom proizvode u Srbiji u proizvodnom pogonu koji se nalazi u novom, namenski izgrađenom industrijskom prostoru. Opremljeni najnovijom opremom za proizvodnju kozmetike, podržani našom internom ekspertizom, kreiramo proizvode sa izuzetnim karakteristikama.

Bez okrutnosti

Svesni smo svoje najveće odgovornosti prema životnoj sredini i svetu oko nas. Sa tom filozofijom, nikada nismo i nikada nećemo testirati bilo koji od naših proizvoda na životinjama.

Samoodrživost

Kozmetički sastojci u sastavu naših proizvoda su održivog porekla. Naše kozmetičke proizvode razvijamo, proizvodimo i pakujemo u skladu sa ekološkom odgovornošcu i zaštitom životne sredine, kako bismo stvorili održive proizvode inspirisane onim najboljim iz prirode.

Dermatološki testirano

Formulisani korišćenjem aktivnih sastojaka sa klinički dokazanim efektima, naši proizvodi su prilagođeni svakom tipu kože. Nijedna od naših formula ne sadrži parabene, parafine ili petrolatum. Naši proizvodi su dermatološki ispitani da ne bi došlo do iritacije kože.

Prirodni sastojci

Pažljivo biramo i koristimo kozmetičke sastojke najnovije generacije koji su prirodnog porekla.

Često postavljana pitanja

Da li je tretman za oporavak posle sunca pogodan za osetljivu kožu?

Da, naš tretman za oporavak nakon sunčanja je pogodan čak i za upotrebu na osetljivoj koži. Obogaćen je pažljivo odabranim sastojcima - kompleksom Rosacea®, pantenolom, uljem semenki grožđa i vitaminom E koji deluju u sinergiji, doprinoseći optimalnom oporavku kože. Kompleks Rosacea® je posebno prilagođen potrebama osetljive kože, jer se pokazalo da poboljšava perifernu mikrocirkulaciju i doprinosi regeneraciji kože.

Kako lečiti opekotine od sunca?

Da biste ublažili nelagodnost, često se kupajte u hladnim kupkama ili tuširajte. Posebno vodite računa o koži dok zaceljuje – nemojte je izlagati suncu i obilno je hidrirajte koristeći specijalne tretmane za oporavak nakon sunčanja sa umirujućim i umirujućim efektom. Izbegnite buduće opekotine od sunca redovnim nanošenjem kreme za sunčanje sa SPF faktorom od 30 ili više, nosite zaštitnu odeću i ne izlažite kožu suncu između 10 i 16 časova kada su sunčevi zraci najjači. Zaštitite kožu jer opekotine od sunca mogu izazvati dugotrajna oštećenja kože.

Kako lečiti opekotine od sunca?

Da biste ublažili nelagodnost, često se kupajte u hladnim kupkama ili tuširajte. Posebno vodite računa o koži dok zaceljuje – nemojte je izlagati suncu i obilno je hidrirajte koristeći specijalne tretmane za oporavak nakon sunčanja sa umirujućim i umirujućim efektom. Izbegnite buduće opekotine od sunca redovnim nanošenjem kreme za sunčanje sa SPF faktorom od 30 ili više, nosite zaštitnu odeću i ne izlažite kožu suncu između 10 i 16 časova. kada su sunčevi zraci najjači. Zaštitite kožu jer opekotine od sunca mogu izazvati dugotrajna oštećenja kože.

Kako da se brinem o svojoj koži na suncu?

Tokom letnjih meseci glavni ciljevi nege kože treba da budu zaštita i hidratacija. Obavezno uvek nanosite proizvod sa SPF zaštitom da bi vaša koža bila bezbedna i zaštićena od štetnog dejstva UV zračenja. Ne izlažite kožu suncu u satima kada su sunčevi zraci najjači, između 10 i 16 časova.

Iskustva Korisnika

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Za oporavak kože nakon sunčanja”

Your email address will not be published.

Tekstura
Cena
Pakovanje

hidratacijanega-telaosetljiva-kozasvi-proizvodizastita-od-suncakoza-sklona-iritacijamaregeneracija-kozesuva-koza
lockheartgraduation-hatusermenuchevron-down