Iskoristite našu akciju za Black Friday - ostvarite 20% popusta na selektivane proizvode
Unesite kupon kod BLACKFRIDAY20 na kraju kupovine

Balzam posle brijanja

Balzam posle brijanja smanjuje iritaciju i crvenilo nakon brijanja, čineći kožu osveženom i glatkom.

1440,00 рсд

98 na zalihi

Šta sadrži naš Balzam posle brijanja?

Hajde da pogledamo aktivne sastojke

Alantoin

Alantoin podstiče regeneraciju kože, posebno ako je izložena agresorima iz okoline. Poboljšava zadržavanje vlage u koži, pruža umirujuće i antiiritativno dejstvo, posebno korisno za osetljivu kožu.

Pantenol

Pantenol je takođe poznat kao provitamin B5, koji se često koristi u kozmetičkim proizvodima. Deluje umirujuće na iritiranu kožu, stimuliše epitelizaciju, vlaži i pomaže u zarastanju manjih rana.

Vitamin E

Vitamin E štiti kožnu barijeru, stimuliše mehanizam obnavljanja kože i štiti kožu od oštećenja izazvanih UV zračenjem. Poznato je da njegovo antioksidativno dejstvo štiti kožu od štetnih efekata slobodnih radikala.

Ulje koštica grožđa

Je emolijens veoma nežan prema koži. Prirodno je bogat omega-3,6 masnim kiselinama potrebnim za dobru ishranu kože

Kome je namenjen Balzam posle brijanja?

1

Za umirivanje kože nakon brijanja

Za sve koji žele da hidriraju i umire kožu nakon brijanja. Naš balzam sadrži alantoin i pantenol za smirivanje crvenila i iritacija.

Za blistavost kože i regeneraciju nakon brijanja

Za svakoga ko ima suvu, dehidriranu kožu, koju često pogoršavaju stres i/ili vremenski uslovi. Ovaj umirujući balzam posle brijanja pomaže da se nosite sa svakodnevnom agresijom iz vašeg okruženja
2
3

Kako koristiti naš After Shave Balm?

Nanesite balzam nakon brijanja jednom dnevno, ili po potrebi na očišćeno lice, nakon brijanja. Čuvati na sobnoj temperaturi, između 15-25 ⁰C.

Pogledajte šta kažu naši verni kupci

Koristio sam Beauty Core's after shave tokom prošle godine i pokazao se odlično. Najbolja stvar je to što ne izaziva nikakvu iritaciju na mojoj koži, što je obično problem kod drugih proizvoda nakon brijanja, i ima blag miris. Nakon upotrebe, moja koža nakon brijanja nikada nije isušena.
Anton
.Jedna od najboljih stvari u vezi sa ovim preparatom nakon brijanja je to što nema jak miris. Koliko god ovo zvučalo čudno, neki preparati imaju toliko jak miris da me od njih zaboli glava. Obično uvek imam iritaciju nakon brijanja medjutim ovaj preparat zaista pomaže da se iritacija smanji.
Marko

Misije i vrednosti

Proizvedeno u Srbiji

Naši proizvodi se sa ponosom proizvode u Srbiji u proizvodnom pogonu koji se nalazi u novom, namenski izgrađenom industrijskom prostoru. Opremljeni najnovijom opremom za proizvodnju kozmetike, podržani našom internom ekspertizom, kreiramo proizvode sa izuzetnim karakteristikama.

Bez okrutnosti

Svesni smo svoje najveće odgovornosti prema životnoj sredini i svetu oko nas. Sa tom filozofijom, nikada nismo i nikada nećemo testirati bilo koji od naših proizvoda na životinjama.

Samoodrživost

Kozmetički sastojci u sastavu naših proizvoda su održivog porekla. Naše kozmetičke proizvode razvijamo, proizvodimo i pakujemo u skladu sa ekološkom odgovornošcu i zaštitom životne sredine, kako bismo stvorili održive proizvode inspirisane onim najboljim iz prirode.

Dermatološki testirano

Formulisani korišćenjem aktivnih sastojaka sa klinički dokazanim efektima, naši proizvodi su prilagođeni svakom tipu kože. Nijedna od naših formula ne sadrži parabene, parafine ili petrolatum. Naši proizvodi su dermatološki ispitani da ne bi došlo do iritacije kože.

Prirodni sastojci

Pažljivo biramo i koristimo kozmetičke sastojke najnovije generacije koji su prirodnog porekla.

Često postavljana pitanja

Kako sprečiti iritaciju kože nakon depilacije?

Iritacija kože nakon depilacije je čest problem sa kojim se susreću mnoge devojke, a naročito je neprijatan u letnjem periodu. Preporuka je da nakon depilacije nanesete balzam posle brijanja, posebno namenjen nezi i oporavku kože iritirane nakon depilacije, sa osvežavajućim i regenerativnim efektom.

Da li Balzam posle brijanja sadrzi alkohol?

Balzam posle brijanja sadrzi veoma nisku koncentraciju alkohola. Obzirom da je koncentracija alkohola u proizvodu vrlo niska, ne uzrokuje iritaciju.

Da li su vaši proizvodi testirani na životinjama?

Ne, naši proizvodi nisu testirani na životinjama

Da li su Beauty Core London proizvodi bezbedni za upotrebu?

Svi naši proizvodi su provereni od strane ocenjivača bezbednosti i potvrdili da su sigurni za upotrebu. Molimo vas da pratite uputstva koja smo dali za svaki proizvod.

Iskustva Korisnika

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Balzam posle brijanja”

Your email address will not be published.

Tekstura
Cena
Pakovanje

hidratacijanega-lica-i-vrataosetljiva-kozasvi-proizvodiza-muskarcekoza-sklona-iritacijamasuva-kozazatezanje-podmladivanje
lockheartgraduation-hatusermenuchevron-down