Iskoristite našu akciju za Black Friday - ostvarite 20% popusta na selektivane proizvode
Unesite kupon kod BLACKFRIDAY20 na kraju kupovine

Koža sklona iritacijama

Zaštita od sunca
Noćna njega
Za muškarce
Osetljiva koža
Osetljiva koža
Beauty Core Originali
Prevencija starenja kože
Zatezanje i podmlađivanje kože
Hiperpigmentacija
Suva koža
Koža sklona iritacijama
Regeneracija kože
Revitalizacija kože
Koža sklona ekcemu
Hidrira i neguje
Formulisano za osetljivu kožu
Formulisano za osetljivu kožu
Pantenol
Liftonin®-Xpress
Liftonin®-Xpress
beautycore-originalidnevna-kremahidratacijanajprodavaniji-proizvodinega-lica-i-vrataosetljiva-kozasvi-proizvodiza-muskarcekoza-sklona-ekcemukoza-sklona-iritacijamastarenja-kozerevitalizacija-kozesuva-koza
Balzam posle brijanja

1440,00 рсд

Umiruje kožu
Idealno za svakodnevnu upotrebu
Idealno za svakodnevnu upotrebu
Pantenol
Ulje koštica grožđa
Ulje koštica grožđa
hidratacijanega-lica-i-vrataosetljiva-kozasvi-proizvodiza-muskarcekoza-sklona-iritacijamasuva-kozazatezanje-podmladivanje
Pogodno za suvu kožu
Neguje i regeneriše
Neguje i regeneriše
Pantenol
Ši puter
Ši puter
dnevna-kremahidratacijanega-telanocna-negaosetljiva-kozasvi-proizvodizastita-od-suncakoza-sklona-ekcemukoza-sklona-iritacijamasuva-koza
Lagana formula
Regeneriše i štiti
Regeneriše i štiti
Complex Rosacea®
Ulje koštica grožđa
Ulje koštica grožđa
hidratacijanega-telaosetljiva-kozasvi-proizvodizastita-od-suncakoza-sklona-iritacijamaregeneracija-kozesuva-koza

Misije i vrednosti

Proizvedeno u Srbiji

Naši proizvodi se sa ponosom proizvode u Srbiji u proizvodnom pogonu koji se nalazi u novom, namenski izgrađenom industrijskom prostoru. Opremljeni najnovijom opremom za proizvodnju kozmetike, podržani našom internom ekspertizom, kreiramo proizvode sa izuzetnim karakteristikama.

Bez okrutnosti

Svesni smo svoje najveće odgovornosti prema životnoj sredini i svetu oko nas. Sa tom filozofijom, nikada nismo i nikada nećemo testirati bilo koji od naših proizvoda na životinjama.

Samoodrživost

Kozmetički sastojci u sastavu naših proizvoda su održivog porekla. Naše kozmetičke proizvode razvijamo, proizvodimo i pakujemo u skladu sa ekološkom odgovornošcu i zaštitom životne sredine, kako bismo stvorili održive proizvode inspirisane onim najboljim iz prirode.

Dermatološki testirano

Formulisani korišćenjem aktivnih sastojaka sa klinički dokazanim efektima, naši proizvodi su prilagođeni svakom tipu kože. Nijedna od naših formula ne sadrži parabene, parafine ili petrolatum. Naši proizvodi su dermatološki ispitani da ne bi došlo do iritacije kože.

Prirodni sastojci

Pažljivo biramo i koristimo kozmetičke sastojke najnovije generacije koji su prirodnog porekla.

Pogledajte šta kažu naši verni kupci

Imam 27 godina i tražila sam proizvod koji bi mi odgovarao i činio moju kožu glatkom i hidriranom. Ovo mleko za čišćenje je savršeno za mene! Nežno je, nemasno i miriše neverovatno!
Imala sam priliku da koristim vašu kremu za lice i jako sam zadovoljna. Algena za osetljivu kožu je pun pogodak.
Obožavam Algena noćnu kremu jer je pokazala odlične rezultate na mojoj koži. Nakon što sam počela da ga koristim, primetila sam da mi koža izgleda i oseća se zdravije i blistavije, ten je svetliji i ujednačeniji, a koža je u celini hidratizovana i manje sklona iritacijama. Takođe ima delikatan prijatan miris koji moju večernju rutinu nege kože čini pravom radošću. Ova krema mi je apsolutno omiljena, preporučujem vam da je isprobate!

Hajde da se družimo

Pridružite se nagradnoj igri i saznajte o novim ponudama pre svih ostalih.

Pratite nas i saznajte najbolje savete za negu kože, u skladu sa najnovijim naučnim saznanjima.

Često postavljana pitanja

Moja koža je preosetljiva. Koju negu kože preporučujete?

Preosetljiva koža ili veoma osetljiva koža je uobičajeno stanje kože koje karakteriše suva koža, iritacija, crvenilo (često uzrokovano upalom) ili čak ekcem. Postoji mnogo različitih okidača koji mogu izazvati reakciju preosetljive kože, pa bi bilo dobro voditi dnevnik kako biste ih identifikovali i izbegli. Koristite proizvode za negu kože sa oznakom „za osetljivu kožu“ jer su dermatološki testirani i dokazano ne izazivaju iritaciju kože. Uspostavite redovnu rutinu nege kože koristeći pažljivo odabrane proizvode. Birajte proizvode sa dobrim emolijentnim svojstvima, obogaćene sastojcima kao što su alantoin, bisabolol ili pantenol, koji će umiriti i regenerisati iritiranu kožu.

Kako lečiti kožu sklonu rozacei?

Rosacea cuperosum je stanje kože koje izaziva crvenilo praćeno vidljivim krvnim sudovima koji se obično vide na licu. Može biti uzrokovan stresom, hormonskim promenama ili genetskim nasleđem. U njegovim akutnoj fazi preporučuje se upotreba blagih i nežnih proizvoda za negu kože adekvatnih za osetljivu i kožu sklonu rozacei. Oni će hidrirati kožu i sprečiti stvaranje novih krvnih sudova. Vodite dnevnik faktora koji izazivaju rozaceu i pokušajte da ih izbegavate koliko god možete. Neki od uobičajenih pokretača su: sunčeva svetlost, toplota, stres, alkohol i začinjena hrana.

Koje proizvode da koristim za suvu i osetljivu kožu?

Suva i osetljiva koža je čest problem, posebno tokom zimskih meseci. Jedan preparat ne odgovara svima, tako da ćete možda morati da isprobate nekoliko proizvoda pre nego što pronađete onaj koji odgovara vašoj koži. Birajte proizvode sa oznakom „za osetljivu kožu“ jer je to uveravanje da je proizvod dermatološki testiran produženim testom, kako bi se proverila iritacija kože. Može pomoći dobra emolijentna krema, obogaćena komponentama kao što su alantoin, bisabolol, pantenol ili dodatni kompleks. Uspostavljanje redovne rutine nege kože takođe pomaže.

Kojim redom treba da koristim proizvode za negu kože?

Počnite sa rutinom čišćenja kože, bilo ujutru ili uveče. Nakon toga, nežno nanesite proizvod za oči (serum ili kremu) u predelu oko očiju. Zatim nežno nanesite serum, izbegavajući trljanje. Sačekajte malo pre nanošenja dnevne ili noćne kreme. Kao pravilo, proizvode na bazi vode treba nanositi pre uljanih proizvoda, radi bolje apsorpcije.Počnite sa rutinom čišćenja kože, bilo ujutru ili uveče. Nakon toga, nežno nanesite proizvod za oči (serum ili kremu) u predelu oko očiju. Zatim nežno nanesite serum, izbegavajući trljanje. Sačekajte malo pre nanošenja dnevne ili noćne kreme. Kao pravilo, proizvode na bazi vode treba nanositi pre uljanih proizvoda, radi bolje apsorpcije.
lockheartgraduation-hatusermenuchevron-down