Iskoristite našu akciju za Black Friday - ostvarite 20% popusta na selektivane proizvode
Unesite kupon kod BLACKFRIDAY20 na kraju kupovine

Zaštita od sunca

Zaštita od sunca
Noćna njega
Za muškarce
Osetljiva koža
Osetljiva koža
Beauty Core Originali
Prevencija starenja kože
Zatezanje i podmlađivanje kože
Hiperpigmentacija
Suva koža
Koža sklona iritacijama
Regeneracija kože
Revitalizacija kože
Koža sklona ekcemu
SPF 30 UVA/UVB zaštita
Neguje i štiti
Neguje i štiti
Ulje koštica grožđa
Ši puter
Ši puter
dnevna-kremanega-telaputna-pakovanjasvi-proizvodizastita-od-suncahiperpigmentacijaregeneracija-kozesuva-koza
Pogodno za suvu kožu
Neguje i regeneriše
Neguje i regeneriše
Pantenol
Ši puter
Ši puter
dnevna-kremahidratacijanega-telanocna-negaosetljiva-kozasvi-proizvodizastita-od-suncakoza-sklona-ekcemukoza-sklona-iritacijamasuva-koza
Lagana formula
Regeneriše i štiti
Regeneriše i štiti
Complex Rosacea®
Ulje koštica grožđa
Ulje koštica grožđa
hidratacijanega-telaosetljiva-kozasvi-proizvodizastita-od-suncakoza-sklona-iritacijamaregeneracija-kozesuva-koza

Misije i vrednosti

Proizvedeno u Srbiji

Naši proizvodi se sa ponosom proizvode u Srbiji u proizvodnom pogonu koji se nalazi u novom, namenski izgrađenom industrijskom prostoru. Opremljeni najnovijom opremom za proizvodnju kozmetike, podržani našom internom ekspertizom, kreiramo proizvode sa izuzetnim karakteristikama.

Bez okrutnosti

Svesni smo svoje najveće odgovornosti prema životnoj sredini i svetu oko nas. Sa tom filozofijom, nikada nismo i nikada nećemo testirati bilo koji od naših proizvoda na životinjama.

Samoodrživost

Kozmetički sastojci u sastavu naših proizvoda su održivog porekla. Naše kozmetičke proizvode razvijamo, proizvodimo i pakujemo u skladu sa ekološkom odgovornošcu i zaštitom životne sredine, kako bismo stvorili održive proizvode inspirisane onim najboljim iz prirode.

Dermatološki testirano

Formulisani korišćenjem aktivnih sastojaka sa klinički dokazanim efektima, naši proizvodi su prilagođeni svakom tipu kože. Nijedna od naših formula ne sadrži parabene, parafine ili petrolatum. Naši proizvodi su dermatološki ispitani da ne bi došlo do iritacije kože.

Prirodni sastojci

Pažljivo biramo i koristimo kozmetičke sastojke najnovije generacije koji su prirodnog porekla.

Pogledajte šta kažu naši verni kupci

Ovo je predivan preparat nakon sunčanja do sada. Sviđa mi se što mi ne ostavlja kožu lepljivom i masnom kao većina. Takođe, zaista pomaže mojoj koži da se obnovi nakon dužeg izlaganja suncu, posebno leti.
Moj favorit kreme za sunčanje. Koristim je svakodnevno, sa ili bez šminke, a čak i putno pakovanje uvek nosim sa sobom. Nikada nisam primetila da ostavlja bele tragove ili peckanje očiju (čak ni dok sam plivala leti u moru). Povrh svega ostalog, ima najlepši miris - nimalo ne mirise kao neka uobicajena krema za sunčanje. To je prva krema za sunčanje kojoj se radujem da je koristim svaki dan.
Veoma mi je drago što sam pronašla ovaj proizvod. To je upravo ono što mi je trebalo da hidriram kožu i povratim je nakon sunčanja. Osvežavajuci miris me vraća u detinjstvo!

Hajde da se družimo

Pridružite se nagradnoj igri i saznajte o novim ponudama pre svih ostalih.

Pratite nas i saznajte najbolje savete za negu kože, u skladu sa najnovijim naučnim saznanjima.

Često postavljana pitanja

Kako da se brinem o svojoj koži na suncu?

Tokom letnjih meseci glavni ciljevi nege kože treba da budu zaštita i hidratacija. Obavezno uvek nanosite proizvod sa SPF zaštitom da bi vaša koža bila bezbedna i zaštićena od štetnog dejstva UV zračenja. Ne izlažite kožu suncu u satima kada su sunčevi zraci najjači, između 10 i 16 časova.

Šta je najbolje za vašu kožu nakon sunčanja?

Nakon izlaganja suncu, nanesite hidratantne kreme i tretmane za oporavak nakon sunčanja kako biste umirili kožu. Koža koja se ljušti deo je procesa zarastanja jer se krajnji sloj oštećene kože odbacuje i ubrzo se regeneriše, ali tretman oporavka nakon sunčanja će pomoći procesu zarastanja, vratiti izgubljenu vlagu i ostaviti da vaša koža bude svilenkasta i glatka. Ne zaboravite da pijete puno vode koja će vam pomoći da hidrirate kožu iznutra!

Kako negovati kožu tela tokom leta, za blistavu i hidriranu kožu, bez perutanja?

U pogledu nege kože, leti su u fokusu prvenstveno zaštita i hidratacija kože. Pošto je koža tela tokom leta više izložena sunčevim zracima, koji mogu delovati veoma štetno, najbitnije je uvek zaštititi je proizvodom sa SPF zaštitnim faktorom. Nemojte izlagati kožu direktnom suncu u najtoplijem delu dana (od 10h - 16h), zaštitite se šeširom ili ešarpom i pijte puno vode kako bi se hidrirali. Da biste izbegli isušivanje i perutanje kože, negujte je svakodnevno, a nakon izlaganja suncu nanesite poseban after sun tretman koji će vašoj koži pomoći da se oporavi, ostane hidrirana i negovana.

Kako negovati osetljivu kožu tokom leta?

Osetljiva koža uvek zahteva specijalnu negu i posebnu pažnju u praćenju njenog stanja i simptoma u različitim okolnostima. Tokom leta, trudite se da uspostavite rutinu koja će koži prućiti zaštitu, hidrataciju i održati zaštitnu barijernu funkciju kože. Obavezna je upotreba proizvoda sa SPF zaštitnim faktorom koji će neutralisati štetno UVA i UVB zračenje. Odaberite proizvode za negu osetljive kože sa emolijentnim svojstvima koji će ishraniti vašu kožu, i podržite njihovo dejstvo pozitivnim navikama u ishrani i načinu života.
lockheartgraduation-hatusermenuchevron-down