Iskoristite našu akciju za Black Friday - ostvarite 20% popusta na selektivane proizvode
Unesite kupon kod BLACKFRIDAY20 na kraju kupovine

Čišćenje i osvežavanje lica

Zaštita od sunca
Noćna njega
Za muškarce
Osetljiva koža
Osetljiva koža
Beauty Core Originali
Prevencija starenja kože
Zatezanje i podmlađivanje kože
Hiperpigmentacija
Suva koža
Koža sklona iritacijama
Regeneracija kože
Revitalizacija kože
Koža sklona ekcemu
Čisti i umiruje kožu
Uklanja šminku i nećistoće
Uklanja šminku i nećistoće
Vitamin E
Ulje koštica grožđa
Ulje koštica grožđa
ciscenje-osvezavanjednevna-kremanega-lica-i-vrataosetljiva-kozasvi-proizvodiza-muskarcekoza-sklona-ekcemu

Misije i vrednosti

Proizvedeno u Srbiji

Naši proizvodi se sa ponosom proizvode u Srbiji u proizvodnom pogonu koji se nalazi u novom, namenski izgrađenom industrijskom prostoru. Opremljeni najnovijom opremom za proizvodnju kozmetike, podržani našom internom ekspertizom, kreiramo proizvode sa izuzetnim karakteristikama.

Bez okrutnosti

Svesni smo svoje najveće odgovornosti prema životnoj sredini i svetu oko nas. Sa tom filozofijom, nikada nismo i nikada nećemo testirati bilo koji od naših proizvoda na životinjama.

Samoodrživost

Kozmetički sastojci u sastavu naših proizvoda su održivog porekla. Naše kozmetičke proizvode razvijamo, proizvodimo i pakujemo u skladu sa ekološkom odgovornošcu i zaštitom životne sredine, kako bismo stvorili održive proizvode inspirisane onim najboljim iz prirode.

Dermatološki testirano

Formulisani korišćenjem aktivnih sastojaka sa klinički dokazanim efektima, naši proizvodi su prilagođeni svakom tipu kože. Nijedna od naših formula ne sadrži parabene, parafine ili petrolatum. Naši proizvodi su dermatološki ispitani da ne bi došlo do iritacije kože.

Prirodni sastojci

Pažljivo biramo i koristimo kozmetičke sastojke najnovije generacije koji su prirodnog porekla.

Pogledajte šta kažu naši verni kupci

Probala sam mnogo različitih sredstava za čišćenje jer imam zaista osetljivu kožu i bilo mi je teško pronađem ono koje odgovara mojoj koži, ali moja potraga je gotova! Ovo sredstvo za čišćenje je savršeno - uklanja svu šminku i nečistoće, ostavlja moju kožu čistom i priprema je za sledeće korake moje rutine. Lako se dozira jer ima bočicu sa pumpicom i lepu teksturu. Primetila sam da se moja koža poboljšala otkako sam počela da ga koristim.
Imam 27 godina i tražila sam proizvod koji bi mi odgovarao i činio moju kožu glatkom i hidriranom. Ovo mleko za čišćenje je savršeno za mene! Nežno je, nemasno i miriše neverovatno! Danijela

Hajde da se družimo

Pridružite se nagradnoj igri i saznajte o novim ponudama pre svih ostalih.

Pratite nas i saznajte najbolje savete za negu kože, u skladu sa najnovijim naučnim saznanjima.

Često postavljana pitanja

Kojim redom treba da koristim proizvode za negu kože?

Počnite sa rutinom čišćenja kože, bilo ujutru ili uveče. Nakon toga, nežno nanesite proizvod za oči (serum ili kremu) u predelu oko očiju. Zatim nežno nanesite serum, izbegavajući trljanje. Sačekajte malo pre nanošenja dnevne ili noćne kreme. Kao pravilo, proizvode na bazi vode treba nanositi pre uljanih proizvoda, radi bolje apsorpcije.

Da li je tačno da upotreba tople vode može isušiti kožu?

Lako topli tuš ili parna kupka mogu da skinu svakodnevni stres i zagreju vas, ovo može imati štetan efekat na vašu kožu. Vruća voda će verovatno ukloniti prirodne lipide u vašoj koži uzrokujući da se još više isuši. Preporučljivo je koristiti samo toplu vodu (ne vruću) i ograničiti tuširanje na pet minuta ili manje. Važno je da nanosite svoje dnevne kreme obogaćene emolijensima nakon tuširanja ili kupke kako biste nadoknadili lipide i obnovili funkciju barijere kože.

Kako se brinuti za kožu sklonu ekcemu?

Prvo, pokušajte da identifikujete šta izaziva epizodu ekcema. Neki faktori koji izazivaju uključuju stres, upotrebu sapuna, deterdženata ili hemikalija, hladno ili vetrovito vreme. Kada su faktori poznati, pokušajte da eliminišete one koji se mogu kontrolisati. Upotreba dodataka za kupanje i hidratantnih proizvoda neophodna je za svakodnevnu negu kože sklone ekcemima. Izbegavajte sedenje u kupatilu ili tuširanje duže vreme. Koristite zamenu za tečni sapun za pranje ruku koji neće iritirati ili isušiti kožu. Često vlažite kožu i koristite proizvode sa dobrim emolijensima jer će vam pomoći da obnovite i ojačate zaštitnu barijeru kože. Ulje noćurka je primer dobrog emolijentnog biljnog ulja za koje je dokazano da pomaže kod kože sklone ekcemima.

Da li su vaši proizvodi testirani na životinjama?

Ne, naši proizvodi nisu testirani na životinjama
lockheartgraduation-hatusermenuchevron-down